ร…pen dag for parabordtennis 7. oktober!

Postet av Tore Erling Eig den 27. Sep 2021

Vi får storfint besøk i Kobrahallen torsdag 7. oktober kl. 1900! Det norske damelandslaget fra Paralympics med bronsemedaljør Aida Dahlen og Nora Korneliussen kommer på besøk!

Aida DahlenNora Korneliussen

Vi håper på stor oppslutning fra alle som kan være interessert i å prøve seg på parabordtennis, men også fra alle andre som vil treffe disse jentene.

Anledningen for besøket er at vi ønsker å etablere et bredt og spesialtilpasset tilbud for parautøvere – først og fremst for yngre med fysisk funksjonshemming, i samarbeid med Norges Bordtennisforbund og prosjektleder Bastiaan Burgering. Ung eller gammel – du er uansett velkommen innom for å slå av en prat og se om dette kan være noe for deg.

Kobra btk har fått tildelt prosjektmidler i 2021 for å kunne gi et slikt ekstra tilbud og for å kunne øke aktiviteten blant barn/ungdom med fysisk funksjonsnedsettelse. I tillegg til noe spesialtilpasset bordtennistrening, satser vi på trivsel og trygge rammer, sosialt miljø og lystbetonte aktiviteter.

Vi håper å se mange glade barn og unge i hallen denne kvelden๐Ÿ“๐Ÿ˜€ 

Send en sms til Anne Haug 928 17925 så vi vet hvem som kommer! Vi har også en inngang tilpasset rullestol, så det er ikke noe problem๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ˜€ 

Vel møtt๐Ÿ˜€



Kommentarer

Logg inn for รฅ skrive en kommentar.