Hjemmekamper i Stigaligaen Damer i Februar

Postet av Anne Mari Lunde Nytrøen den 29. Jan 2024

De flotte jentene våre spiller i toppserien for damer i Norge. Kobra BTK arrangerer to seriekamper for dem nå i februar og det er åpent for publikum  å komme og se på.

I dameserien arrangeres seriekampene i form av lagkamp. En lagkamp består av 6 innledende singelkamper, deretter følger en dobbelkamp og til slutt 3 singelkamper. Hvert lag består av 3 spillere.hvor alle kan møte alle i singelkampene. Det spilles til ett av lagene har vunnet seks kamper, eventuelt til uavgjort 5-5, så disse dagene kan det bli bra bordtennisspill å se. 

Hallen åpner for publikum et kvarter før. Det vil bli mulig å kjøpe kaffe og brus i hallen. Møt opp og hei jentene våre fram.


Lørdag 03.02.2024  kl:11:00 Kobra BTK - B72

Denne dagen får vi besøk av damelaget fra B-72. B-72 er en stor bordtennisklubb i Norge, men mange kjente profiler opp gjennom tidene..B-72 holder til på Lørenskog. Våre jenter er klare til kamp, kom og hei dem fram. Kampen blir spilt i gymsalen til Montessorri-skolen i etasjen over Kobrahallen. Inngang via Kobrahallen, Oterveien 26.

Løpende oppdatering her:


Torsdag 15.02. 2024  kl 18:30 Kobra BTK - Fokus BTK

Denne dagen får vi besøk av damelaget fra Fokus BTK. Fokus BTK holder til på Manglerud i Oslo og har i mange år rekruttert gode bordtennisspillere. Fokus BTK har en stor spillerstall med mange spillere. Våre jenter er klare til kamp, kom og hei dem fram. Kampen blir spilt i Kobrahallen, Oterveien 26.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.