Med Raimonds og Gundars på laget kom poengene!

Postet av Tore Erling Eig den 26. Feb 2022

Kobra vant 9-1 både mot Fornebu og mot Vind. Dermed ligger vi til en forandring over nedrykksstreken!

Ingenting kan stoppe Nordre Eidsvoll på vegen mot seriegull! Med to kamper igjen leder NEIL nå med 6 poeng på HamKam. Det ble derfor en meget avgjørende 6-4 seier mot HamKam i helga. Det resultatet punkterte spenningen i tabelltoppen. NEIL fulgte opp med en sterk 9-1 over Fornebu. HamKam vant på sin side enkelt 10-0 over Harestua i sin andre kamp for dagen. De holder med det andreplassen ett poeng foran Vind. Harestua er også med i kampen om medaljene. Og det er faktisk så jevnt at t.o.m. begge bunnlagene teoretisk kan ta en medalje.

I bunnen ble det endringer denne gangen. Kobra hadde fire spillere på sykelista før helgas kamper, og måtte børste støvet av Raimonds Lasmanis og Gundars Rusis for i det hele tatt å få et lag. De var helt klart årsaken til at Kobra vant begge sine kamper 9-1. Med disse fire poengene gikk laget forbi Fornebu og kom seg over nedrykksstreken. Kobra hadde også med Matts Henricsson på laget for første gang på 2 år.

Foran siste seriehelg på Fornebu om to uker er det derfor stor spenning i bunnen av tabellen. I toppen er det imidlertid bare å gratulere Nordre Eidsvoll IL med seriemesterskapet allerede to kamper før slutt! De andre medaljene må vi imidlertid vente til siste seriehelga med å dele ut. Vind og HamKam møtes der i en sannsynligvis direkte avgjørende kamp om sølvet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.